Welkom!

Als u gaat solliciteren is het belangrijk dat u zichzelf goed kunt verkopen om in aanmerking te komen voor uw droombaan. Een Professioneel CV helpt hierbij omdat uw curriculum vitae weergeeft wie u bent. Daarom is het erg belangrijk dat u een objectieve blik op uw verleden werpt. Immers, bij het solliciteren dient u zichzelf te verkopen en er is geen bedrijf die zijn verkopers zonder productkennis op pad stuurt. Doordat er bij het maken van uw Professioneel CV een specialist over uw schouders meekijkt, die het curriculum vitae vanuit de hoek van een recruiter of werkgever bekijkt, zorgt u ervoor dat er geen belangrijke zaken op uw curriculum vitae vergeten worden.

Omdat er meestal bij het werving en selectieproces te weinig tijd is, om elk CV uitgebreid te kunnen bekijken, is het belangrijk dat uw Professioneel CV structureel goed in elkaar steekt. Het is belangrijker dat een recruiter of werkgever snel kan zien welke functie u heeft beoefend en welke werkzaamheden daarbij horen. Voor u zelf is het vaak heel vanzelfsprekend dat bepaalde werkzaamheden bij een bepaalde functie horen en ten dele is dat vaak ook waar. Een belangrijke reden om de werkzaamheden uitgebreider te benoemen is dat een invulling van een functie per bedrijf kan verschillen. Daarnaast kan het voorkomen dat bepaalde werkzaamheden uit een functie een goede basis vormen voor een andere functie. Ook toont u met een, uitgebreide weergave van uw werkzaamheden, aan dat u uw best heeft gedaan om een goed CV te maken.

Indien u eerder deze website bezocht heeft, zal u opvallen dat de opzet van de site is gewijzigd. Omdat het maken van professionele CV's te veel van mijn tijd in beslag nam heb ik besloten de opzet van de site te wijzigen met als doelstelling dat een bezoeker van de site met behulp van de site in staat is een goed professioneel CV samen te stellen. Mocht u leuke tips en/of opmerkingen hebben waarmee ik de site kan verbeteren dan bent u van harte welkom om deze te versturen middels het contactformulier.

Zoals u ziet wordt er op dit moment volop aan de site gewerkt om het tot een overzichtelijk geheel te maken. Vergeef me in de tussentijd de schoonheidsfoutjes die de site tijdelijk minder overzichtelijker maken.

Veel succes en plezier gewenst op de site!